fbpx

Lidmaatschap voor succes

Heb jij nieuwe doelen gesteld en ben je klaar om deze te behalen? Wil jij flinke stappen vooruitzetten, waardoor je weer trots kunt zijn op jezelf? Met het lidmaatschap voor succes ondersteun ik jou bij het behalen van jouw doelen en geef ik jou wanneer nodig wat richting. Opgeven is geen optie! 

Het stellen van doelen is belangrijk om de groei in jezelf en je bedrijf te blijven stimuleren. Toch zit er nog wel een verschil tussen het stellen van doelen en het behalen ervan. Met dit lidmaatschap ondersteun ik jou bij het behouden van de juiste koers en het behalen van deze doelen, onder de vleugels van de Zakelijk Leiderschap methode. We zorgen dat we de juiste doelen voor ogen hebben en waar nodig stellen we deze bij. Zo kom je steeds weer een stapje dichterbij jouw succes!

 

Wat houdt het in?

Twee keer per maand houden wij een (coach)call waarin we de voortgang bespreken, nieuwe doelen stellen of doelen aanscherpen. Lukt het niet om de juiste stappen te zetten? Dan help ik je hier doorheen. Heb je vragen over jouw branding, marketing, sales of mindset? Dan kun je deze tijdens de call ook uiteraard stellen! Daarnaast maak je gebruik van een online leeromgeving met passende opdrachten. Zo heb je niet alleen contact met mij, maar kun je daarnaast ook zelfstandig aan de slag. 

Verder kun je als Bonus: 1 keer per half jaar een live sessie plannen met een op jou afgestemd thema (branding, marketing, sales, mindset, plannen, kwartaal strategie)

Met dit lidmaatschap voor succes slaan we niks over! Het lidmaatschap voor succes start je al voor €97,- per maand. (maandelijks opzegbaar)

 

Wanneer past dit bij jou?
  • Je bent klaar om jouw doelen te behalen, maar het lukt je niet om hier zelf mee aan de slag te gaan
  • Je bent klaar om zakelijk leiderschap te nemen en invloed te hebben op jouw toestroom van klanten
  • Je bent klaar om jezelf op de eerste plek te zetten en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Je bent ambitieus, maar hebt soms een stok achter de deur nodig 
  • Je werkt te hard of hebt juist regelmatig last van uitstelgedrag
  • Je wilt een betere balans tussen jouw onderneming en jouw privéleven
 
In combinatie met de Deep dive

Wil jij meedoen of heb jij meegedaan aan de Deep dive? Dan is dit lidmaatschap voor succes gemaakt voor jou! Juíst wanneer je in het diepe bent gegooid is het ontvangen van wat sturing een goede zet. Met de Deep dive zet je binnen één maand een goede structuur neer voor jouw bedrijf waarop je kunt uitbouwen. Juist voor het uitbouwen van deze structuur is het lidmaatschap voor succes ideaal. Ook is het lidmaatschap voor succes in combinatie met de Deep dive maar slechts €67,- per maand!  

 

Klaar om jouw doelen te behalen?

Wil jij een stok achter de deur, zodat jij onbeperkt jouw doelen kunt behalen?
Neem dan direct contact met mij op en start met het lidmaatschap voor succes!ge